Maleriet er min livseleksir

Den indre ombygning

Mit indre har været i ombygning eller omflytning af tanker, vaner og følelser. What to do?

Tja – her må tiden så være den faktor, der hjælper til – og ja – tid tager tid.

Og helt ærlig, så er tålmodighed ikke min største dyd. Jeg øver mig.

Nogen gange går det bedre end andre. Og så dukker der sommetider de store livsspørgsmål op.

Hvad skal det hele handle om – hvor er jeg på vej hen – kan jeg gøre mere, gøre noget andet, helt lade være med at gøre noget eller måske gøre noget helt tredje?

Mange har deres bud på mulige løsninger og veje.

For mig er der dog kun én vej og det er min vej. Den kan være ”gerade aus” eller bumpet, snoet og svær at komme frem på og andre gange går det ”lige ud af landevejen” eller det føles endnu hurtigere, som at være på motorvejen.

Vejene er aldrig ens.

Så på med vanten Hella og prøv dig frem, ikke være bange for at snuble eller ikke finde den rette vej ved første gang.

Gode råd er der mange af:

F.eks. Lav en plan – for et år, en måned eller for en uge og en dag.

For et intuitivt menneske som jeg, er det virkelig en udfordring, men mit system har brug for rytme og mere forudsigelighed i dagligdagen med mit arbejde, min familie og min spirituelle og kunstneriske side.

Jeg skal flytte mig – helt bogstaveligt – også fysisk er jeg på vej til at finde et hjem og en ny vej i livet.

Det rykker i de indre tryghedsstrenge og skaber en urolig vibration helt inde i mig. Og igen – tålmodighed fru Carstens.

Maleriet er min buffer og medicin.

Maleriet er min livseleksir

Maleriet er min livseleksir og et møde med andre fællesskaber.

Maleriet – det er min livseleksir. Det er her jeg finder fodfæste og lander helt dybt inde i min sjæl.

At være kreativ er for mig en tilstand, hvor tid og sted flyder sammen og jeg bliver et med noget så intenst og fredfyldt, at alt falder på plads.

Tid er lige pludselig en ligegyldig faktor.

Her opstår også fællesskaber med andre i et kreativt rum.

De er forskellige i deres form, men har deres egen unikke værdi for mig og min kreative åre:

Hermaan kunstgruppen, Malegruppen i Oksenvad, Åbne Døre 6100, kontakter gennem uddannelsen på Andromeda ved Baukje Zijlstra, kontakter via kunstmesser, gallerier og i mødet med mennesker, som deler min og deres glæde og begejstring for det kreative udtryk.

Hella Carstens

“Jeg ved aldrig, hvad der vil ud og hvordan fortællingen vil forme sig på lærredet.

Når jeg maler, starter jeg med flere forskellige materialer og teknikker. Det er lidt som at lægge et puslespil. Først kan et virvar af puslebrikker virke kaotisk, men ved at lægge dem brik for brik, genskabes et billede med en historie, vi kan forholde os til.

Maleriet er min pauseknap og balsam for de dybeste strenge i mig.”

Åbningstider i
Art by Hella

MandagLukket
Tirsdag15.00 - 17.30
Onsdag15.00 - 17.30
Torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 17.30
LørdagLukket
SøndagLukket

Ellers efter aftale. Ring 25 66 75 61 eller send en mail til hella.carstens@live.dk

Få nyt fra Art by Hella

Nyhedsbrevet sendes når der er nyheder, fx nye malerier, udstillinger o.lign. 

Du kan altid afmelde dig med et klik.