Nyeste malerier

Maleriet er hos mig en evig proces i at udtrykke og udvikle. Mit intuitive univers er farverigt, spontant og fyldt med indre historier, mennesker, dyr, natur, spirituelle oplevelser og intuitive indsigter. Så billedprocessen er under løbende udvikling og form og farver folder sig ud i et broget univers.

På lærredet udfolder sig dramaer, glæde, sorg og fordybelse og lige netop her, er sindstilstanden, sensitiviteten, modtageligheden og modet afgørende for processerne – og i sidste ende resultatet. Så hvert enkelt maleri er et lille kig ind i de dybe lag af mit indre og min oplevelse af den synlige verden og det, som jeg sanser fra den verden, som er baseret på energier, spiritualitet og kærlighed.

Hvert maleri tager tid – i perioder rigtig lang tid. Forskellige historier presser hele tiden på for at blive hørt og fortalt. Farver og former skifter igen og igen og lige pludselig, så er maleriet med sin egen unikke fortælling klar til at forlade atelieret og jeg mærker en ro sænke sig i mit indre.

Her lægger jeg løbende de nyeste værker fra Art by Hella. God fornøjelse.

Du skal klikke på pilene for at navigere frem og tilbage mellem billederne.

For at se billederne større kan du klikke på dem. Her kan du også zoome ind på billederne, for at se detaljer. 

Hella Carstens

“Jeg ved aldrig, hvad der vil ud og hvordan fortællingen vil forme sig på lærredet.

Når jeg maler, starter jeg med flere forskellige materialer og teknikker. Det er lidt som at lægge et puslespil. Først kan et virvar af puslebrikker virke kaotisk, men ved at lægge dem brik for brik, genskabes et billede med en historie, vi kan forholde os til.

Maleriet er min pauseknap og balsam for de dybeste strenge i mig.”

Åbningstider i
Art by Hella

MandagLukket
Tirsdag15.00 - 17.30
Onsdag15.00 - 17.30
Torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 17.30
LørdagLukket
SøndagLukket

Ellers efter aftale. Ring 25 66 75 61 eller send en mail til hella.carstens@live.dk

Få nyt fra Art by Hella

Nyhedsbrevet sendes når der er nyheder, fx nye malerier, udstillinger o.lign. 

Du kan altid afmelde dig med et klik.