Se maleriet i eget hjem

Art by Hella på hjul

Er du i tvivl om et – eller flere malerier – passer ind i dit hjem, så har du mulighed for at få besøg af mig. Jeg kalder det “Art by Hella på hjul”.

Når du ser maleriet på din egen væg, får du en bedre oplevelse af, hvordan det ser ud, lige der hvor du ønsker at det skal hænge. Så kan du bedre i ro og mag opleve og beslutte om maleriet skal blive hængende eller om jeg skal tage det med igen.

Jeg kører gerne ud med de malerier, du har udvalgt fra listen. Her kan vi så i fællesskab se om malerierne falder i din smag. Når du ser dem ”in real” er oplevelsen af det enkelte maleri mere vedkommende og direkte. Farvespillet, størrelsen af maleriet og kompositionen kan opleves her og nu og du får et umiddelbart indtryk af, hvordan maleriet falder på plads ind i rummet.

Betingelser for
"Se maleriet i eget hjem"

Du har 14 dages fortrydelsesret, som jeg altid tilbyder ved salg af mine malerier også dem som leveres med kurer eller pakkepost.

Ved køb af maleri er denne service ”Se maleriet i eget hjem” gratis.

Ønsker du ikke at købe alligevel beregnes en kørselspris på 500 kr. Så måske, når du er lidt usikker på om maleriet er det rette, så kan du vælge denne løsning.

Hella Carstens

“Jeg ved aldrig, hvad der vil ud og hvordan fortællingen vil forme sig på lærredet.

Når jeg maler, starter jeg med flere forskellige materialer og teknikker. Det er lidt som at lægge et puslespil. Først kan et virvar af puslebrikker virke kaotisk, men ved at lægge dem brik for brik, genskabes et billede med en historie, vi kan forholde os til.

Maleriet er min pauseknap og balsam for de dybeste strenge i mig.”

Åbningstider i
Art by Hella

MandagLukket
Tirsdag15.00 - 17.30
Onsdag15.00 - 17.30
Torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 17.30
LørdagLukket
SøndagLukket

Ellers efter aftale. Ring 25 66 75 61 eller send en mail til hella.carstens@live.dk

Få nyt fra Art by Hella

Nyhedsbrevet sendes når der er nyheder, fx nye malerier, udstillinger o.lign. 

Du kan altid afmelde dig med et klik.