Påskeudstilling på Strand-Galleriet

Tiden går…… og i mellemtiden har jeg været forbi Strand-galleriet i Blåvand med 7 af mine malerier – udvalgt af galleriet.


Det er altid spændende og også udfordrende for mig at fremvise min kunst, lytte til andres vurdering samt hvilket indtryk mine intuitive fortællinger gør på dem og hvilken historie de ser.

Det blev et dejligt møde med galleristen – meget berigende og med en god snak om galleriet, men også min kunst og min farveglæde og mit særegne udtryk på lærredet.


Strandgalleriet holder til i Vejers og Blåvand, og lige nu har de begge steder særlige påskeudstillinger og mine malerier er netop repræsenteret i Blåvand i deres påskeudstilling 2023.

Det er bare så fantastisk at være en del af kunstnergruppen tilknyttet Strand-Galleriet.

Nogle af mine malerier i Strandgalleriet

”On my way” 80×60 cm

”World is on fire” 80×60 cm

Og der males

Ja der males. Og ja – jeg er en langsom maler. Der males jo lag på lag på lag. Og det tager tid – for mig gør det. Sådan må det være, og jeg håber du kan lide resultatet.

Fuglene har sneget sig ind i malerierne og til tider kræver de pladsen på hele lærredet.
For mig symboliserer fuglene frihed og styrke. De løfter sig op over det hele og ser tingene og livet sådan lidt fra oven.

Alt det de ser fra fugleperspektivet – nemlig højt oppefra – viser sig som et stort panoramabillede og menneskene og naturen bliver mindre jo højere vingerne bærer.

Sikken frihedsfølelse, sikken styrke det kræver og sikken oplevelse det må være.

Mennesket har altid drømt om at kunne flyve og til sommer tager jeg på ballonflyvetur med min mand og jeg glæder mig helt vildt til at kunne opleve verden sådan set lidt ovenfra. Det må da blive en fantastisk oplevelse.

Her ser du to af mine sidste fuglemalerier:

 

”Flying” 50×70 cm

”Free as a bird” 90×50 cm
Dette maleri kan ses i Strandgalleriet Blåvand

En rivende udvikling

Selv synes jeg, at jeg går igennem en kunstnerisk udvikling og modning af de helt store. For andre at se måske langsom; men for mig er det vigtigt, at min sjæl kan følge med og ikke halser bagefter.

Udvikling tager tid og indimellem laver den et kvantehop. Jeg føler mig mere afklaret og overgiver mig til universets finurligheder, tilsyneladende tilfældigheder og lader så min intuition og det der måtte vise sig være min ledestjerne. Der er ingen facit – kun en boblende nysgerrighed og holden øje med det, der måtte vise sig.

 
Mit sidste maleri fra mit atelier er af et lidt større format, helt præcis 100×160 cm. Titlen falder lidt i tråd med, hvad der lige rører sig dybt inde i mig.

I princippet handler mine malerier oftest om mit liv, mine udfordringer, mine glæder og drømme, mine tanker og følelser – ja – egentlig er mit kunstneriske udtryk en bearbejdning af mit indre univers – en måde at portrætere mit inderste sjæleliv med alt hvad det indebærer.

 

”The world is waiting” 100×160 cm

Påske udstilling 2023

Så – min opfordring til dig er, at kigge forbi Strandgalleriet i Blåvand her i påsken.

Tjek deres hjemmeside på https://www.strand-galleriet.dk/

Du er også velkommen til at kigge forbi mit atelier www.artbyhella.dk på Stursbølvej 6, 6560 Sommersted.

Her er det dog en god ide lige at ringe først (mobil 25667561), skrive en mail (hella.carstens@live.dk) eller også bare en sms.

Rigtig god påske!
Hilsen Hella

Hella Carstens

“Jeg ved aldrig, hvad der vil ud og hvordan fortællingen vil forme sig på lærredet.

Når jeg maler, starter jeg med flere forskellige materialer og teknikker. Det er lidt som at lægge et puslespil. Først kan et virvar af puslebrikker virke kaotisk, men ved at lægge dem brik for brik, genskabes et billede med en historie, vi kan forholde os til.

Maleriet er min pauseknap og balsam for de dybeste strenge i mig.”

Åbningstider i
Art by Hella

MandagLukket
Tirsdag15.00 - 17.30
Onsdag15.00 - 17.30
Torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 17.30
LørdagLukket
SøndagLukket

Ellers efter aftale. Ring 25 66 75 61 eller send en mail til hella.carstens@live.dk

Få nyt fra Art by Hella

Nyhedsbrevet sendes når der er nyheder, fx nye malerier, udstillinger o.lign. 

Du kan altid afmelde dig med et klik.