Ferie, ferie, ferie

Summer goes by 50x70 cm 4.375 kr

Sommeren har jeg nydt med at besøge Bornholm med sine mange smukke steder. Vi holdt en uges ferie i starten af juni måned. Solen skinnede, og vi nød det i fulde drag. 

Dog måtte vi konstatere, at vandet omkring Bornholm manglede nogle plusgrader. Vi badede alligevel morgen og aften. Altså bade og bade. For mig føltes det som vinterbadning – hurtig i – hurtige vejrtrækninger – hurtig op.

Senere i juli måned var det bare dejligt at holde ferie derhjemme og nyde samværet med familie, maleriet og bare slappe af.

Ny hjemmeside

Op til sommerferien blev der arbejdet intensivt på min nye hjemmeside. Jette fra websitterservice.dk fik sat system på tekst og billeder og så småt tog hjemmesiden form.

Nu er den en realitet med blog indlæg, fremvisning af malerier og nyhedsmail fra Art by Hella. Håber du kan lide den – tjek den ud her

Male-kom-sammen med masser af inspiration

Ja, og så fulgte 4 dage på Kiersgaard i Hojer med kunstnergruppen Hermaan. Her kan vi fire kunstnere boltre os i det fedeste atelier og male, male og male.

Det tager bare tid….

Langsommelighed er en del af mit kreative udtryk og malerierne udvikler sig stille og roligt, når jeg står i mit atelier og fordyber mig i processen med farver, papir, lim, streg og tryk.

Så det går ikke så hurtigt med malerierne. Og dog – enkelte falder “på plads” næsten fra start. Intuitivt maleri går sine egne vegne. Aldrig kan jeg forudsige tempoet eller udviklingen af det enkelte maleri. Det kan være frustrerende, spændende og meditativt fordybende på samme tid under hele forløbet.

Men lige nu har jeg flere malerier klar igen. Det har været en længere proces med hver enkelt. Sjovt nok, så er det de mindre malerier, der udfordrer mest – de større malerier – ja, de kommer bare hurtigere frem på lærred med det særpræg som er deres individuelle udtryk.

De nyeste malerier

Nye malerier er endelig afsluttet med snor, titel og lak.

Så her får du muligheden for at møde:

"Summer goes by", 50x70 cm, 4.375 kr.
"The dry river", 50x70 cm, 4.375 kr.
"Together and seperately", 50x70 cm, 4.375 kr.

Malerier på stribe

Disse tre har udviklet sig side om side. For det er også noget jeg gør, at male på flere lærreder på samme tid. Gerne i samme størrelse. Men de ender altid med deres helt egen fortælling.

Lag på lag, tryk på tryk, papir på papir og streg på streg. Jeg opbygger og nedbryder, fordeler lys og mørke og en blanding af farver så malerierne kan møde beskueren med deres helt egen fortælling.

Større malerier er også på vej. Dog mere om det senere.

Følg med på Facebook, Instagram og Pinterest.

Jeg lægger også videoer op, når jeg har noget på hjerte eller bare lyst til at vise dig, hvad jeg laver i atelieret.

Jeg er mega glad for, du har lyst til at følge med i mit maleunivers. Jeg elsker at stå med det ufærdige maleri og følge med i, hvad det vil fortælle og vise mig.

Glæden ved at det lykkes – i perioder bedre end andre – kan svært beskrives og dog gør jeg et forsøg i håb om at beskueren med glæde går på opdagelse i et maleri og kan få øje på maleriets mange facetter og fortællinger.

Så dyk ned i maleriet, historien og mærk dets budskab.

Kærlig hilsen
Hella

Hella Carstens

“Jeg ved aldrig, hvad der vil ud og hvordan fortællingen vil forme sig på lærredet.

Når jeg maler, starter jeg med flere forskellige materialer og teknikker. Det er lidt som at lægge et puslespil. Først kan et virvar af puslebrikker virke kaotisk, men ved at lægge dem brik for brik, genskabes et billede med en historie, vi kan forholde os til.

Maleriet er min pauseknap og balsam for de dybeste strenge i mig.”

Åbningstider i
Art by Hella

MandagLukket
Tirsdag15.00 - 17.30
Onsdag15.00 - 17.30
Torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 17.30
LørdagLukket
SøndagLukket

Ellers efter aftale. Ring 25 66 75 61 eller send en mail til hella.carstens@live.dk

Få nyt fra Art by Hella

Nyhedsbrevet sendes når der er nyheder, fx nye malerier, udstillinger o.lign. 

Du kan altid afmelde dig med et klik.